Fotobehang Auto

Bent u een echte fan van auto’s? En wilt u de kamer van uzelf of uw kind behangen met het fotobehang auto? FotoMuur.com is de plek om uw fotobehang te bestellen. U vindt bij ons fotobehang voor de scherpste prijs. Bent u benieuwd naar wat u van ons kunt verwachten? Lees dan hieronder verder.

 

>> Bekijk hier de webshop en bekijk hoe uw foto eruit ziet op fotobehang of gebruik één van de foto's uit onze gallerij! 


                                           
       

                                      

 

Welk fotobehang auto kiest u?

Heeft u al een beeld van welke auto u op uw muur zou willen hebben? Heeft u zelf een foto? Of heeft u geen foto maar wel een soort of merk in gedachte? Bij ons heeft u verschillende opties betreft het fotobehang auto.

Wanneer u zelf geen foto heeft, die u op fotobehang wilt laten drukken, dan is dit geen probleem. U kunt namelijk in onze galerij kijken of er een foto bij zit die u mooi vindt. Ook is er een mogelijkheid dat u een foto kiest uit een stockfotosite waar wij een abonnement hebben. U kunt de stockfotosite vinden op onze website. Hier zijn miljoenen foto’s te vinden, onderverdeeld in categorieën, zodat u de gewenste foto makkelijk kunt vinden. Wanneer u bijvoorbeeld fotobehang auto wilt hebben, dan zoekt u in de categorie: transport. Hier kunt u dan vervolgens weer kiezen uit: per weg, lucht transport, stedelijk, naturistisch en rivier, spoorwegen, ruimtelijk en overige. Bij: per weg vindt u de auto’s. Als u de perfecte foto heeft gevonden, kunt u deze selecteren. Hierna volgt een keuzescherm waarbij u de maten en het soort behang kunt kiezen.

 

De kwaliteit van het behang

Wij gebruiken voor ons fotobehang auto behangklasse A dubbellaags vliesbehang (Non-Woven). Dit houdt voor u als consument in dat u niet het behang maar de muur moet insmeren met lijm. Hierdoor heeft u geen behangtafel nodig wanneer u ons fotobehang opplakt. Het is wel van belang dat de muur geen zuigende werking heeft, wanneer u hierover twijfelt, dan kunt u vooraf de muur bestrijken met voorstrijkmiddel of latexverf. Hierdoor voorkomt u dat er blaasjes ontstaan door het snel drogen van de lijm, of in het ergste geval dat het behang krimpt wanneer u het opgeplakt heeft.

 

Eenvoudig aan te passen

Wanneer u uw huis gaat veranderen, en graag ander behang wilt, kunt u het gemakkelijk afwassen of geheel verwijderen, ook na een aantal jaar. Wij kiezen voor dubbellaags vliesbehang, omdat dit uitermate geschikt is om foto’s op te bedrukken en daarnaast ook zeer kleurvast is.

 

Hoelang duurt het voor ik het fotobehang binnen heb?

Wanneer u het fotobehang auto geleverd krijgt, hangt af van de dag dat u het fotobehang besteld heeft. De levertijd van de bestelling ligt gemiddeld tussen de 3 en 10 werkdagen. Er is ook een mogelijkheid om het behang met spoed te bestellen, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Indien nodig kunt u altijd informeren naar de levertijd van uw bestelling.

 

Bekijk ons aanbod!

Wilt u ook graag fotobehang auto van topkwaliteit, voor de scherpste prijs en ook nog gratis verzonden? Bestel uw fotobehang dan op FotoMuur.com. Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen via de chat, mail of ons telefoonnummer. Deze gegevens vindt u hier.