Fotobehang Landschap

Landschap wordt ook wel gedefinieerd als: “Een gebied dat in zijn uiterlijk een geheel vormt. Bestaat uit natuurlijke elementen en uit een aantal door de mens aangebrachte bouwstenen.” Een landschap is dus het uitzicht wat u had op zee, de bergen of een weiland vol bloemen. Veel mensen zien een bepaald uitzicht en denken: hadden we dit thuis maar. Met FotoMuur.com kunt u dit uitzicht in huis halen. U kunt uw favoriete uitzicht op fotobehang laten drukken en daardoor elke soort landschap in huis halen. In onze galerij vindt u verschillende soorten fotobehang landschap.

 

>> Bekijk hier de webshop en bekijk hoe uw foto eruit ziet op fotobehang of gebruik één van de foto's uit onze gallerij! 


                                           
       

                                      

 

Heeft u al een foto in gedachte?

Heeft u nog een mooie foto van de vakantie? Of heeft u een bepaald beeld in uw hoofd van het landschap wat u in uw huis wilt hebben, maar is de foto niet in uw bezit? Bij FotoMuur.com maakt dit niet uit. U heeft de mogelijkheid om uw eigen fotobehang landschap te maken met uw eigen foto, maar ook om een foto te kiezen uit onze galerij of uit de fotostock: Fotolia. In onze galerij vindt u foto’s van verschillende landschappen. Wanneer hier niet het fotobehang landschap tussen zit, wat u in gedachten had, dan kunt u ook kijken op Fotolia, de stockfotosite waar we op geabonneerd zijn. Hier kunt u kiezen uit miljoenen foto’s die we voor u op fotobehang kunnen afdrukken.

 

Diverse soorten fotobehang

Voor het bedrukken van fotobehang gebruikt FotoMuur.com uitsluitend hoogwaardig klasse A dubbellaags vliesbehang en 3 soorten vinylbehang. Dit vlies- en vinylbehang is van topkwaliteit, waardoor uw fotobehang ook van topkwaliteit is. Het behang is sterker dan het standaard behang wat op een muur gaat. Ook is het aan te brengen, zonder dat u een behangtafel hoeft te gebruiken. U kunt de lijm namelijk direct op de muur aanbrengen en vervolgens het fotobehang landschap er tegenaan plakken.  

 

Fotobehang brengt u eenvoudig aan op uw muur

Het is fotobehang is gemakkelijk op de muur aan te brengen, maar het is wel verstandig om vooraf te controleren of de muur geen zuigende werking heeft. Wanneer de muur een zuigende werking heeft, kan het behang namelijk beschadigen. Wanneer u er niet zeker van bent of uw muur een zuigende werking heeft, kunt u uw muur bestrijken met voorstrijkmiddel of een goedkope variant latexverf. Hierdoor voorkomt u dat er blaasjes ontstaan of dat het behang krimpt.

 

FotoMuur.com is uw specialist

FotoMuur.com is de specialist op het gebied van fotobehang. U kunt bij ons terecht voor fotobehang landschap tot vliegtuigen, alle soorten foto’s kunt u bij ons laten afdrukken op fotobehang. U kunt uw eigen foto laten drukken, een foto kiezen uit onze galerij of uit de stockfotosite: Fotolia. We garanderen u de scherpste prijs per m2. We kunnen u dit garanderen omdat we het fotobehang zelf produceren in onze eigen productiehal. We kunnen uw fotobehang drukken in elke gewenste maat. FotoMuur.com heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het bedrukken van foto’s op fotobehang, kies er daarom voor om Fotobehang te bestellen bij FotoMuur.com! Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de chat op de website of door de te e-mailen naar: info@Foto-Muur.com.