Fotobehang Rijksmuseum

Vindt u de schilderijen in het Rijksmuseum ook zo mooi? En zou u deze nu ook wel in uw huis willen hebben? Dat kan! FotoMuur.com heeft fotobehang Rijksmuseum, hier vindt u fotobehang van vele bekende schilderijen.

>> Bekijk hier de webshop en bekijk hoe uw foto eruit ziet op fotobehang of gebruik één van de foto's uit onze gallerij! 


                                           
       

                                      

 

De bekendste schilderijen in uw huis!

Het rijksmuseum staat bekend om de prachtige schilderijen van belangrijke momenten in de Nederlandse geschiedenis. In het Rijksmuseum vindt u schilderijen van de Nederlandse opstand, het ontstaan van de republiek tot aan de naoorlogse periode: welvaart en emancipatie en alles er tussenin. Hoe leuk is het dan om fotobehang rijksmuseum in uw huis te hebben hangen? Een stukje geschiedenis bij u thuis. Of u nu de nachtwacht of het melkmeisje wilt. Of toch liever een schilderij zonder mensen? Dan kunt u kiezen voor een Bergachtig landschap met kasteelruïne of Festoen van vruchten en bloemen. In onze galerij vindt u verschillende schilderijen voor uw fotobehang Rijksmuseum.

 

Fotolia, galerij of uw eigen foto’s, wat kiest u?

Via de galerij kunt u fotobehang Rijksmuseum kiezen, dit kunt u ook in Fotolia vinden. In Fotolia is een stockfotosite, hier zijn miljoenen foto’s te vinden, het werkt als volgt, u kiest de foto uit die u als fotobehang wilt hebben. Wanneer u bijvoorbeeld fotobehang rijksmuseum wilt hebben, dan kunt u hierop zoeken. Als u de gewenste foto heeft gevonden, kunt u deze opslaan. Bij het opslaan moet u er wel op letten dat u de foto opslaat onder de naam die door Fotolia wordt voorgesteld. Hierna kunt u de foto uploaden bij “uw eigen afbeelding”. Mogelijk komt er dan de melding dat de foto te klein is. Dit wordt door ons opgelost, doordat u de foto opgeslagen heeft onder de naam van Fotolia kunnen wij de grote versie voor u aanschaffen, zonder dat u hier extra kosten aan heeft!

Het kan ook zo zijn dat u zelf een foto heeft, die u als fotobehang wilt hebben. Hierbij kunt u denken aan een mooie foto die u op vakantie heeft gemaakt of aan een foto van uw kinderen. Dan kunt u dit bestand hier uploaden.

 

Stevig fotobehang vindt u op FotoMuur.com

FotoMuur.com zorgt dat uw foto op stevig behang wordt afgedrukt. Ons fotobehang is van de hoogste kwaliteit. Dit kunnen wij u garanderen omdat alle foto’s in onze eigen productiehal worden gedrukt. Wij drukken de gewenste foto af op vliesbehang. Vliesbehang hoeft niet opgehangen te worden met behulp van een behangtafel. U kunt de lijm gelijk op de muur aanbrengen, waarna u het fotobehang er gelijk tegenaan drukt. Het vliesbehang kan niet krimpen en er kunnen geen vlekken of blazen ontstaan. Daarnaast is het makkelijk te verhangen zonder dat er scheuren ontstaan, doordat het behang zo stevig is.

 

Snel geproduceerd en geleverd

De dag dat uw fotobehang Rijksmuseum wordt geleverd is afhankelijk van de besteldag. Als u uw behang op dinsdag bestelt, wordt uw bestelling vaak op donderdag verzonden, wanneer u uw fotobehang op vrijdagmiddag voor 15:00 besteld, gaat het dinsdag op transport. Er is ook een mogelijkheid om uw fotobehang met spoed te bestellen, dit moet in overleg worden gedaan. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Voor de mogelijkheden rondom spoedbestellingen kunt u contact met ons opnemen.

 

FotoMuur.com is de specialist

FotoMuur.com is de specialist op het gebied van fotobehang. Van fotobehang Rijksmuseum tot aan fotobehang van dieren, niets is te gek. Een stukje of een hele muur, in de sportkantine of in huis. FotoMuur.com heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de productie van fotobehang van vlies- en vinylbehang. Wij kiezen voor het gebruik van vlies- en vinylbehang bij het maken van fotobehang omdat we u dan de beste kwaliteit fotobehang kunnen garanderen. Het bedrukken van het fotobehang doen wij altijd zelf in onze eigen productiehal.

 

Fotobehang bestellen

Weet u al welk fotobehang Rijksmuseum u wilt hebben? Zorg dan dat u het fotobehang van topkwaliteit bestelt bij FotoMuur.com, dan wordt hij binnenkort gratis bij u afgeleverd!