Fotobehang Skyline

Kent u dat gevoel van verwondering wanneer u over een stad uitkijkt?  Vaak is een skyline van een stad fraai en inspirerend. Dit gevoel kunt u nu ook in uw eigen huis creëren door fotobehang skyline op uw muur aan te brengen. Hierdoor haalt u dit uitzicht in huis. Bij FotoMuur.com kunt u kiezen uit verschillende skylines van verschillende steden.

 

>> Bekijk hier de webshop en bekijk hoe uw foto eruit ziet op fotobehang of gebruik één van de foto's uit onze gallerij! 


                                           
       

                                      

 

De kwaliteit van het fotobehang

Voor uw fotobehang skyline gebruiken wij alleen fotobehang van topkwaliteit. We werken namelijk voor het bedrukken van foto’s op behangklasse A dubbellaags vliesbehang (Non-Woven) en vinylbehang. Het behangen van uw muur met vlies- en vinylbehang kent vele voordelen voor u als consument. Zo hoeft u niet het behang in te smeren met lijm, maar juist de muur. Hierdoor heeft u geen behangtafel meer nodig wanneer u het behang aanbrengt. Het is wel van belang dat uw muur geen zuigende werking heeft, dit kunt u eenvoudig testen door de muur vooraf te bestrijken met voorstrijkmiddel of een goedkope variant latexverf. Dit is niet noodzakelijk, maar bij twijfel wel aan te raden. Door de latexverf of het voorstrijkmiddel voorkomt u dat er blaasjes ontstaan door het te snel drogen van de lijm, of dat uw behang krimpt wanneer u het aangebracht heeft. Het bedrukken van foto’s op vliesbehang heeft voordelen, ook voor u als klant. Het behang is namelijk zonder problemen te verhangen, mede doordat het behang vele malen sterker is dan standaard behang. Ook heeft het vliesbehang het voordeel dat de kans op scheuren in uw behang kleiner is.

 

Fotobehang kan in allerlei ruimtes worden aangebracht

Het naadloos vinylbehang is geschikt voor natte ruimtes of ruimtes die snel vies worden, zoals sportkleedkamers of een zwembad. Daarnaast kan het ook gebruikt worden in restaurants, cafés en sauna’s. Het vliesbehang kan opgehangen worden in elke gewenste ruimte. Heeft u advies nodig over het aanbrengen van fotobehang? Neem dan contact op met onze klantenservice!

 

Waarom fotobehang skyline bestellen bij FotoMuur.com?

FotoMuur.com is uw specialist als het gaat om fotobehang. U vindt bij ons fotobehang in verschillende thema’s, van fotobehang skyline tot schilderijen, u kunt alles bij ons bestellen. U kunt kiezen voor een foto uit onze galerij of Fotolia. Fotolia is een fotostocksite waarop wij geabonneerd zijn en u gratis een foto kunt kiezen voor uw fotobehang. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een eigen foto te laten drukken op fotobehang. Ook de afmetingen van het fotobehang skyline zijn uw eigen keuze. Wilt u de gehele muur of een stukje hiervan behangen met fotobehang? Wij drukken uw fotobehang in de gewenste maat. FotoMuur.com heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het bedrukken van foto’s op vlies- en vinylbehang. Het drukken van het fotobehang vindt plaats in onze eigen productiehal. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen voor de scherpste prijs.

 

Een snelle levering

Fotobehang skyline bij FotoMuur.com besteld? Dan wordt uw bestelling binnen 3 tot 10 werkdagen bij u geleverd. Heeft u de bestelling met spoed nodig? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice, dit kan telefonisch of via de chat op onze website.

 

Bestelt u uw fotobehang bij FotoMuur.com?

Wilt u het fotobehang skyline in uw huis? Bestel dit dan snel bij FotoMuur.com, gegarandeerd de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Heeft u nog vragen? Dan kunt u met ons chatten, bellen of mailen naar info@FotoMuur.com.