Fotobehang Strand

Op zoek naar fotobehang met een mooie afbeelding van een strand? Een ruimte aankleden met uniek behang? Dan is fotobehang strand van FotoMuur.com de oplossing. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om een uniek behang te creëren wat u eenvoudig kunt aanbrengen aan uw muur. Daarbij leveren wij u ook nog eens topkwaliteit. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van fotobehang strand bij FotoMuur.com? Op deze pagina geven wij u meer informatie.

>> Bekijk hier de webshop en bekijk hoe uw foto eruit ziet op fotobehang of gebruik één van de foto's uit onze gallerij! 


                                           
       

                                      

 

Upload een foto van het strand die u zelf heeft gemaakt

Heeft u een prachtige foto gemaakt van een strand en wilt u van deze herinnering blijven genieten? Dan kunt u van deze afbeelding fotobehang laten maken bij FotoMuur.com. Op onze website kunt u namelijk eenvoudig een foto uploaden. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze foto verwerkt wordt tot fotobehang. Als u ervoor kiest om een eigen foto te uploaden, is het van belang dat deze foto de juiste hoeveelheid pixels bevat. Hiermee voorkomt u dat het behang onscherp is.

Aan welke eisen moet een foto voldoen?

Een eigengemaakte foto moet minstens 700 pixels per meter bevatten. Wanneer u dus een muur van 8 X 4 meter heeft, moet de foto 4900 x 2800 pixels bevatten. Wij kunnen u dan garanderen dat het fotobehang van goede kwaliteit is. Daarbij is het belangrijk dat uw foto in het juiste bestandstype wordt aangeleverd. De bestandstypen waarin de foto aangeleverd kan worden is .JPG of .PGN. Twijfelt u over de kwaliteit van uw eigengemaakte foto? Dan heeft u ook de mogelijkheid om een foto te kiezen uit onze galerij. Bekijk hier voorbeelden van foto’s in de categorie strand.

Kies uit miljoenen stockfoto’s

Heeft u geen eigen foto en kunt u ook geen foto die voldoet aan uw wensen vinden in onze galerij? Dan bieden we u ook de mogelijkheid om een stockfoto te kiezen bij Fotolia. Hier vindt u miljoenen stockfoto’s waar u fotobehang met een prachtig strand van kunt laten maken. U kunt kosteloos een stockfoto kiezen van Fotolia.

Eenvoudig het behang aanbrengen op uw muur

Wanneer u fotobehang strand bestelt in onze webshop, leveren wij u een uitgebreide handleiding waarin staat beschreven hoe u het product kunt aanbrengen op uw muur. Het fotobehang is eenvoudig aan te brengen op uw muur. U hoeft het behang namelijk niet te voorzien van lijm. Hierdoor hoeft u geen gebruik te maken van een behangtafel. Het enige wat u hoeft te doen is lijm op uw muur aanbrengen om vervolgens het fotobehang strand aan te bevestigen op de muur.

Hoogwaardige kwaliteit

Het behang dat u geleverd krijgt is van hoge kwaliteit. We leveren u namelijk klasse A dubbellaags vliesbehang. Daarnaast kunnen wij de prijzen van fotobehang strand laag houden doordat we het zelf produceren. Doordat wij zelf het fotobehang produceren kunnen we ook de kwaliteit waarborgen.

Gratis verzending

Bent u op zoek naar een fraaie aankleding van uw muren? Kies er dan voor om fotobehang bij FotoMuur.com te bestellen. Wij verzenden uw bestelling kosteloos naar u toe!