Fotobehang Waterval

Natuur heeft een rustgevende werking op mensen. Doordat u een druk leven heeft, kan het voorkomen dat u geen tijd heeft om de natuur op te zoeken. Dus wat doet u als u niet naar de natuur kunt? Dan haalt u de natuur naar binnen! U kunt dit doen met het fotobehang waterval van FotoMuur.com. Wij drukken de mooiste natuurfoto’s voor u af op fotobehang, zodat u een stukje natuur in huis haalt.

 

>> Bekijk hier de webshop en bekijk hoe uw foto eruit ziet op fotobehang of gebruik één van de foto's uit onze gallerij! 


                                           
       

                                      

 

Welke foto wilt u?

Bent u naar een mooie waterval op vakantie geweest? En heeft u hier een foto gemaakt, dan bieden we de mogelijkheid om deze foto af te drukken op fotobehang. Dit kunt u eenvoudig doen door de foto te uploaden op onze website, onder het kopje “webshop” en vervolgens “uploadt eigen foto”.

U kunt er ook voor kiezen om een foto uit onze galerij af te laten drukken. Onze galerij heeft verschillende foto’s voor fotobehang waterval. Wanneer hier niet de foto bij staat die u graag wilt hebben dan kunt u ook kijken op onze stockfotosite Fotolia. Hier vindt u miljoenen foto’s in verschillende thema’s, waaronder ook watervallen en andere natuur foto’s.

 

Topkwaliteit fotobehang

Ons fotobehang is altijd van topkwaliteit. Dit kunnen wij u garanderen doordat wij de foto’s uitsluitend drukken op hoogwaardig klasse A dubbellaags vliesbehang en 3 soorten vinylbehang. Wij maken dit fotobehang in onze eigen productiehal. U kunt dus uw fotobehang waterval bij ons met een gerust hart bestellen.

 

Het behang aanbrengen is heel eenvoudig!

Het aanbrengen van vinyl- of vliesbehang is eenvoudig. Er komt namelijk geen behangtafel aan te pas. U kunt de behanglijm direct op de muur aanbrengen, waarna u het behang ertegenaan plakt. Dit is vele malen makkelijker dan wanneer u standaard behang op de muur aanbrengt. Daarnaast is het kras vast en goed afwasbaar, hierdoor blijft het jaren mooi en kunt u het eenvoudig vervangen wanneer u aan nieuw behang toe bent.

 

Bestelt u uw fotobehang bij ons?

Wanneer u uw fotobehang waterval bij ons bestelt, dan wordt het fotobehang binnen 3-10 werkdagen bij u thuis geleverd. De exacte dag van levering hangt af van de dag dat u het fotobehang bij ons besteld. Wij streven er altijd naar om de bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Heeft u het behang nu met spoed nodig, dan heeft u de mogelijkheid om een spoedbestelling te plaatsen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via de klantenservice, dan regelen wij voor u dat de bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd.

 

Kiest u ook voor FotoMuur.com?

FotoMuur.com heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het produceren van fotobehang. Wij produceren het fotobehang in onze eigen fabriek, hierdoor kunnen wij de topkwaliteit waarborgen, maar daarbij ook de kosten laag houden. Zo weet u zeker dat u altijd uw fotobehang waterval voor de scherpste prijs/kwaliteit verhouding besteld.

 

Geïnteresseerd? Bekijk snel ons aanbod!

Bent u nu opzoek naar hoogwaardig fotobehang waterval voor in uw huis? Bekijk dan snel ons aanbod in de webshop. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen met onze klantenservice!