Fotobehang – Foto-Muur.com De #1 In Fotobehang!

Bent u op zoek naar een fraaie aankleding van uw muren? Dan is fotobehang van FotoMuur.com de oplossing. In ons assortiment vindt u hoogwaardige producten die een ware toevoeging zijn op uw muur. Daarnaast is het fotobehang ook nog eens eenvoudig aan te brengen. Wilt u weten wat alle mogelijkheden zijn om een fotowand te creëren met de producten van FotoMuur.com? Op deze pagina geven we u alle informatie.

>> Bekijk hier de webshop en bekijk hoe uw foto eruit ziet op fotobehang of gebruik één van de foto's uit onze gallerij! 


                                           
       

                                      

Kies de foto die past bij uw wensen

Een fotomuur begint met behang dat past bij uw inrichting. Daarom heeft u bij FotoMuur.com de keuze uit onze galerij en miljoenen stockfoto’s. Hierdoor is er altijd wel een foto beschikbaar die past bij uw interieur en wensen. Daarbij kunt u zelf ook een (eigen gemaakte) foto uploaden. De kwaliteit van de foto is van belang, anders kan de scherpte op sommige plekken verloren gaan. We adviseren daarom altijd dat een foto per meter minstens 700 pixels moet bevatten. Wanneer u fotobehang bestelt voor een muur van 5 x 3 meter, moet de foto minstens 3500 bij 2100 pixels hebben om de kwaliteit te waarborgen.

Eenvoudig aan te brengen!

Het fotobehang dat u bij FotoMuur.com bestelt is van de hoogste kwaliteit. We maken dan ook enkel gebruik van de beste producten. Het behang dat we gebruiken is klasse A dubbellaags vliesbehang en 3 soorten vinyl behang. Het vinyl is erg kras vast en zeer goed afwasbaar, waardoor het jaren mooi blijft. Wilt u over een aantal jaren een nieuw fotobehang? Dan kunt u het oude eenvoudig verwijderen. Wanneer u het behang gaat aanbrengen heeft u geen behangtafel nodig. U hoeft namelijk alleen de muur te voorzien van lijm en niet het behang. Dit maakt het veel gemakkelijker om uw muur tot een FotoMuur om te toveren.

Waar moet ik op letten bij het bestellen van fotobehang?

Zoals hierboven beschreven is het belangrijk, dat wanneer u een eigen foto uploadt, de kwaliteit van deze foto hoog is. Daarnaast raden wij u altijd aan om een aantal centimeters ruimer het fotobehang te bestellen dan dat de daadwerkelijke afmetingen van uw muur zijn. Het zou immers zonde zijn als er rondom strookjes op de muur niet zijn voorzien van fotobehang.

Heeft u vragen? Neem contact op met onze klantenservice!

Heeft u vragen over het bestellen van fotobehang? Dan helpen onze FotoMuur-experts u graag. U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Via onze website kunt u via de chatfunctie eenvoudig uw vraag aan ons stellen. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken. We helpen u graag! Meer weten? Bekijk onderstaande categorieën:

Waarom kiezen voor FotoMuur.com?

Bij FotoMuur.com hebben we al meer dan 15 jaar ervaring met het produceren van fotobehang. U kunt dus met een gerust hart uw fotowand door ons laten ontwikkelen. Daarnaast maken we het fotobehang in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen we zelf de kwaliteit waarborgen en tegelijkertijd de kosten laag houden.

Eerst meer lezen? Zie ook onze andere pagina's en mogelijkheden:

Op zoek naar fotobehang? Bekijk snel ons aanbod!

Bent u op zoek naar hoogwaardig fotobehang wat een ware toevoeging is voor uw ruimte? Bekijk dan snel ons aanbod. We garanderen u de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!