Fotowand – Foto-Muur.com De #1 In Fotowanden!

Bent u op zoek naar een sfeervolle invulling voor een wand in uw huis of kantoorpand? FotoMuur.com is uw partner voor uw eigen persoonlijke fotobehang. In een paar simpele stappen kunt u in onze webshop uw eigen fotobehang creëren. Wilt u weten wat alle mogelijkheden zijn? Op deze pagina geven we u alle belangrijke informatie.

>> Bekijk hier de webshop en bekijk hoe uw foto eruit ziet op fotowand of gebruik één van de foto's uit onze gallerij! 


                                           
       

                                      

Hoe werkt het?

Een fotowand kunt u via verschillende manieren bij ons bestellen. Heeft u zelf een prachtige foto en wilt u deze laten afdrukken op vliesbehang of naadloos vinyl? Dan kunt u via de webshop eenvoudig uw eigen foto uploaden. Let er wel op dat deze foto van goede kwaliteit is. Ondanks dat de meeste smartphones tegenwoordig kwalitatieve foto’s maken, kan het zijn dat de randen onscherp zijn. Dit komt doordat de lens van een smartphone vaak kleiner is dan die van een normale camera.

Kies één van de vele foto’s op Fotolia

Heeft u zelf geen goede foto? Dan kunt u ook een kijkje nemen in onze galerij. Hier vindt u allerlei foto’s in verschillende categorieën. Gaat u voor een foto van een mooie stad? Of kiest u toch voor de categorie denim? Er is voldoende keuze voor een fotomuur. Daarbij werken we ook samen met Fotolia. Hier zijn miljoenen stockfoto’s te vinden waar wij een fotowand van kunnen maken. Via onze website kunt u eenvoudig een foto kiezen die bij uw wensen past.

Welke materialen gebruikt FotoMuur.com?

Bij FotoMuur.com garanderen we u topkwaliteit. Dit houdt in dat we alleen de beste materialen gebruiken voor een fotowand. Een fotowand wordt gemaakt van klasse A dubbellaags vliesbehang. Dit is niet alleen kwalitatief hoogstaand materiaal, het is ook nog eens eenvoudig aan te brengen op uw muur. U hoeft het behang namelijk niet te lijmen. Het enige wat u hoeft te doen is de muur voorzien van lijm. Vervolgens kunt u het behang aanbrengen op de muur. Het voordeel hiervan is dat u geen behangtafel en dergelijke hoeft te gebruiken. Uiteraard leveren wij een uitgebreide handleiding bij de fotowand.

Wat zijn de voordelen?

Wanneer u een fotowand bestelt bij FotoMuur.com profiteert u van veel voordelen. Naast producten van topkwaliteit, bieden wij u ook de scherpste prijs. Doordat we de fotomuren in een eigen fabriek produceren, kunnen we de kosten laag houden. Daarnaast kunt u de bestelling bij ons veilig betalen en profiteert u van gratis verzending. Heeft u al een fotowand bij ons besteld?

Bestel een fotowand bij FotoMuur.com

Wilt u uw ruimte voorzien van een fraaie fotowand? Bestel deze dan bij FotoMuur.com! Neem eens een kijkje in onze webshop en bestel één van de vele fotowanden uit ons assortiment. Wilt u eerst zien wat u kunt verwachten? Bekijk dan eens onze realisaties!